15 termeni Toți cei din industria relațiilor cupluri ar trebui să știe

Cele mai bune filme erotice din lume

image

Toate aceste filme constau din puncte de referinta momente in cinematograf - momente utilizat pentru a solicita, activati, si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun definitie a porno: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, precum si pe pelicula, examineaza din exterior limitari ale ambiguitatii - mult sa se asigure ca am s-ar putea nu chiar intelegem cand il vedem. Numeroase povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priviti in mijloc doua caractere niciodata implicit a fi unul cu celalalt; o tiv sau un post de articole de imbracaminte cateva mai mare, sau mult mai scurt, decat detectat in un public viata de zi cu zi; precum si chiar un accentuat cuvant sau expresie sugerand nespus, de asemenea neasteptat semnificatie. Si cu siguranta, uneori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau imita afectiune sub pitoresc, delicios iluminare.

Toate din ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun senzual filme se simte un pic ca descifrare un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte de mancare si pasiuni. Pentru ca filme nu doar document sexual si fermecator fantezii, le descopera. Cantitatea de cinefili vizionat, spune, un adolescent amuzant unde sunt foarte intai favorit stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu personificare a destinatiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, exceptional subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista de verificare aduna unele dintre reperul momente captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si vedeta sau starlet in o datorie care indeplinit sau schimbat audienta ipoteze, sau doar capturat minute de atractie, entuziasm sau sexualitate in intrigant, incitant sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, regret, bolnav, sau irepresionabil omenire. Totusi toate sunt mai mari decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista de verificare doar din cauza principal motiv - in special, ca specific nevoie ramane redus, neglijat sau eclipsat de politic obligatie, altfel suplimentar psihologic si, fizic represiune. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti actori in intreaga lume a descrie un opus scenariu - un tip atat de asaltat de dezastru ca poate numai scapa direct in legat de sex rautate. disputa cu privire la scena „untului” si, de asemenea vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a sustinut „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si poate ar trebui, definitiv nuanta exact cum se vede performantele si, de asemenea film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, incarcaturi de omonim imitatori precum si imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) produs o globala traditie din erotica anilor 1970 unde bani fete calatorit globul, copulat uimitor, anonim parteneri precum si au pacalit tabuurile din asa-numitul "potrivit" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul roman unde se bazeaza acest flagship franchise business nu creat de real Emmanuelle Arsan totusi ei partener, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personaj firma si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte rate, inclusiv initial pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si, de asemenea longevitate, intr-o perioada de stiinta, precum si bogatie. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca majoritatea ele distinct si gandite in propriul inseamna. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o exceptionala adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de modern standarde, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal unicitate, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne descris aceste acte cu Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si ghidat acest remarcabil pelicula referitor un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) vanduta chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de robie pentru aceasta doamna devine o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine mult mai profunda si, de asemenea mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta idila referitoare la anterior si, de asemenea, existent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea complicatie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), precum http://landensqdy348.bravesites.com/entries/general/adev%C4%83rul-ur%C3%A2t-despre-sex si, evenimentele - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, descoperirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte planificat si, de asemenea producerea momente critic pentru viata lor psihologica.