9 semne de care aveți nevoie de ajutor cu sexul

Sexting: In ce mod sa faci sex la telefon

Ramaneti in o relatie de lunga distanta conexiune sau pur si simplu nu simtiti ca parasiti casa diseara, sexul telefonic este un mijloc de a obtine intim cu inca unul individual de la distanta.

Ce este sexul pe telefon?

Sexul telefonic este o conversatie telefonica orientata spre sex pe tot parcursul pe care ambii parteneri in general se masturbeaza. Cand termenul a fost utilizat la inceputul anii 1980, acesta in general descris comercial oferit mesaje pre-inregistrate audio. Astazi, sexul telefonic poate descrie o gama larga de comunicare, inclusiv apel telefonic cu un iubit sau specialist sex pe telefon operator, sexting, si videoclip chat. Cupluri in distante lungi conexiuni (LDR) poate se bazeaza pe sex pe telefon pentru a descoperi afectiune si pastreaza partea fizica a lor conexiune viu.

7 sfaturi pentru a face sex pe telefon

Sexul pe telefon este distinct pentru fiecare pereche precum si ar trebui reflecte dvs. si, interesele companionului dvs. rata de interese si frontiere. Daca pur si simplu incepand, mai jos sunt cateva sex pe telefon indicii.

Cerere autorizare. Chiar daca nu va atingeti literalmente, sexul telefonic este in continuare o activitate sexuala, asa ca asigurati-va va obtineti dvs. partener entuziast aprobare inainte de trimitere nuduri sau participare orice fel de discutie fierbinte. Este este esential pentru a invata si, de asemenea, respect limitele companionului dvs., inclusiv cand sunt si, de asemenea, nu sunt disponibile pentru sex la telefon.

Set starea de spirit. Obtineti confortabil asigurandu-va spatiul dvs. este total privat si, de asemenea, liber de devieri. Imaginatie creativa este esentiala pentru cel mai bun sex pe telefon, si este un mare mai putin complicat de activat atunci cand nu esti lateral sau subliniat. Asta implica oprire alerte pe instrument pe care il utilizati, securizarea usii, aprinderea o lumina de lumanare, si, de asemenea, asigurandu-va aveti preferatul sex jucarii, lubrifiant, precum si orice altceva ar putea aveti nevoie in jurul.

Nu rateaza preludii. Descoperiti un mijloc de a functiona preludii direct in telefonul dvs. sex rutina. Intreband „Ce poti purta?” este o astfel de linie un clasic incat a devenit a ajuns o zicala, totusi treptat exact unde va aflati precum si ceea ce faceti este un minunat inseamna pentru a declansa companionului dvs. creativitate. inca o metoda de a construi speranta este de a trimite insotitorului cateva atractiv mesaje prinin afara zilei, acumulare la mult mai lunga sesiune de sex pe telefon in timpul noptii. (Asigurati-va ca obtineti aprobarea partenerului dvs. inainte de trimiterea acestora in tot functioneaza ore.).

image

Incepeti numai cu audio. Utilizare casti sa va asigurati ca puteti fi complet fara maini. Incepe cu unele atractiv naratiune, dupa aceea introduce gemete si, de asemenea, respiratie puternica pe masura ce va masturbati si in cele din urma orgasm.

Obtineti creativ cu video. Video clip include un interesant dimensiune la sexul telefonului. Dvs. precum si partenerul dvs. puteti face randuri alunecand. La fel ca cu sexul in persoana, poate fi distractiv sa comutati pozitii, folosind partenerului dvs. diferite atractii ale corpului tau si stimuland pe cont propriu in diferite metode.

Impartaseste un vis. Exista numeroase mijloace de a introduce vis la experienta sexuala Puteți afla mai multe de pe telefon, de la de baza necurat vorbeste datorie joaca pentru definire fantezie scenarii unul cu celalalt. Auzind ​​detalii lucruri partenerul doreste performeaza cu iti poti activa imaginatia. Daca jocul de rol sau dezvoltarea o fantezie de la patrat nu este in carti, puteti constant ridica un precedent comun sexual experienta pentru a obtine sfera rulare („Retineti asta timpul cand noi ... ").

Verifica erotica unul cu celalalt. Daca tu si, de asemenea, insotitor apreciezi citind erotica, acordand atentie la erotica audio, sau vizionare porno, incercare inclusiv care direct in telefonul tau sex regulat. Citirea sau acordarea atentiei la erotica este la fel o minunata mod la deschide vocabularul sexual al telefonului.

Explicati ce are loc. Sexul pe telefon este totul despre descrieri. Vorbeste despre ceea ce imbraci, cum arati, ce miroase, si in mod specific cum te atingi singur. Fii descris despre, revendicari deLune, precum si intra intr-adevar in moment: Odata ce ai inceput, nu este nevoie de cerinta de a fi timid. Fii la fel de cantand ​​pe cat vrei vrei sa fii. Nicio persoana nu va poate vedea sau auzi in afara de partenerul dvs.. Acesta este totul despre amandoi dintre voi.

Scufundati-va in „vis banca”. Mentionand ce-ar fi, deLune noteaza ca telefon sexul este la fel "un moment remarcabil pentru izbucnire visul banca. " Puteti defini lucruri care va transforma pe totusi ca poate nu nu doriti performanta in lumea reala. Unele concepte: sex public, cum ar fi intr-un parc sau o colectie. Sau sex in o masina, un avion sau intr-un restaurant elegant baie. Impreuna cu configurari, puteti defini sexual circumstante, cum ar fi functie joc, echipa sex sau BDSM.

Da instructiuni. Sau cereti-i partenerului sa va va informeze ce trebuie sa faceti. Dictarea doar cum, unde, si cand se pot atinge este un mijloc de a face lucruri interactiv pentru amandoi. Acesta de asemenea doar ajuta cu circulatia discutii precum si, introduce o dinamica dominanta / supusa, care poate fi distractiv pentru amandoi.

Pur si simplu cereti-le sa ascultati. Posibil nu sunteti gata sa vorbiti chiar acum totusi inca doriti incercati sex pe telefon. Daca sunteti cu adevarat in incercarea asta cu insotitorul dvs., intrebati daca ei ar dori sa asculte sa te masturbezi. Acesta este un minunat inseamna de a introduce partenerul dvs. senzualism sexul telefonic da o conexiune, fara stresul de eficienta la capatul lor.