Cele mai inovatoare lucruri care se întâmplă cu filmul porno

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a localizeaza indicatori si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Mai mult ajutor Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, atunci puteti absolut verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai crucial BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala si. Evident, este total cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM furnizeaza posibilitatea de a manipulati un nou datorie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net precum si specialitate magazine dati o semnificativa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea pune un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele joc suprematie si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real durere, este cu adevarat esential sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca un semn pentru a renunta orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara mila

BDSM este unica practica care solicita o semnificativa cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si faceti placere sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

image

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax yourself - indiferent daca ramane in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.