De ce este mai ușor să reușești cu sexul decât ai putea crede

BDSM: sugestii pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza sfaturi precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscator. Nu va fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu apartamentul. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

image

Cod Costum

Unul dintre cel mai esential BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in special in piele naturala precum si. Desigur, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. In loc de comun lenjerie intima, BDSM furnizeaza oportunitatea de a lua pe un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, net si specializate magazine oferiti o masiva selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da dat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea pune un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si redus jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel in toate celelalte rol joaca acele utilizare dominanta precum si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar vital. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de real durere, este de fapt important sa decide un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a renunta https://storeboard.com/blogs/general/9-semne-ca-esti-expert-in-film-porno/4653363 orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara jena

BDSM este o distincta metoda care are nevoie o semnificativa suma de incredere in companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, metoda a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion climax yourself - indiferent daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.